Voor elk kind een cadeautje!

Kindertas Dalfsen

 

Sinterklaasactie

Voor veel gezinnen in de gemeente Dalfsen is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De goedheiligman gaat aan hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat valt niet uit te leggen. Kindertas bezorgt deze kinderen (en het gezin) een onvergetelijke Sinterklaasavond door het geven van een goed gevulde Sinterklaastas met cadeautjes voor elk kind en lekkers voor het hele gezin om een gezellige Sinterklaasavond te vieren. Ieder kind verdient een pakjesavond met cadeaus!

Wat doet Kindertas Dalfsen?

Kindertas Dalfsen organiseert elk jaar twee acties: de Sinterklaasactie in december en de actie Vakantietas in de zomer. De acties organiseren we voor ieder gezin in de hele gemeente Dalfsen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar die rond de armoedegrens leven. Dit kan ook het gezin zijn bij u in de straat! Heel dicht bij is deze vaak verborgen armoede. We hopen met deze twee acties elk kind de aandacht te geven die het verdient en de ouders even te ontlasten van hun zorgen. We proberen op het gezicht van elk kind een stralende lach te krijgen bij het geven van de tas. Door deze twee acties willen we  dromen werkelijkheid maken en hopen we blijvende herinneringen te creëren die levens veranderen. Het is hartverwarmend om te zien hoe de tassen niet alleen veel speelplezier geven maar ook een glimlach, hoop en de wetenschap dat de wereld vol medeleven en zorgzame mensen zit. Alleen samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken.

Wilt u een sinterklaascadeau voor uw kind(eren) aanvragen?

Natuurlijk gunt u uw kind (0 t/m 12 jaar) graag een leuk sinterklaasfeest, liefst ook met een cadeautje. Maar soms zit dat er door omstandigheden niet in.

U kunt uw kind opgeven door op de onderstaande knop te drukken en dan het formulier in te vullen. U kunt ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar: 06 10 53 83 30

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 oktober 2023

 

De Sinterklaasactie van Kindertas Dalfsen zorgt ervoor dat ook uw kind kan uitkijken naar een gezellig feest. Mét een sinterklaascadeau. Dat wordt gekocht door vrijwilligers aan de hand van het verlanglijstje van uw kind. Zo kan ook uw kind het feest meevieren en op school vertellen wat het heeft gekregen.

 Wilt u ook een kind een heerlijk Sinterklaasavondje bezorgen?

Meld u zich dan aan voor deze actie. Stuur een email naar  kindertasdalfsen@outlook.com met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt dan de benodigde informatie thuis. Het is dan de bedoeling dat u zelf een cadeautje koopt (ter waarde van ongeveer € 12,50) voor een kind.

In plaats van zelf een cadeautje te kopen, kunt u ons natuurlijk ook financieel ondersteunen. Dat kan door uw bijdrage over te maken op  NL66ABNA0109944216 t.n.v.: Stichting Noodfonds Dalfsen o.v.v.: Sinterklaasactie of door gebruik te maken van de bovenstaande knop.