Voor elk kind een cadeautje!

Kindertas Dalfsen

 

Actie Vakantietas

 

De zomervakantie staat weer voor de deur! Veel gezinnen gaan er dan op uit: vakantie dichtbij of ver weg, dagje naar een pretpark of dierentuin. Voor veel kinderen is de zomervakantie een groot feest met allemaal leuke dingen. Maar helaas zijn er ook kinderen uit gezinnen die rond de armoedegrens leven waarvoor de zomervakantie helemaal niet leuk is. Er is immers geen geld om op vakantie te gaan en leuke dingen te ondernemen. Wanneer klasgenootjes erop uit trekken, blijven zij achter. Met de Actie Vakantietas willen we deze kinderen verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de zomervakantie. Zodat deze kinderen in de lange zomervakantie ook wat leuke dingen hebben en hun zorgen een beetje kunnen vergeten. De vakantietas brengen we in de week voor de zomervakantie naar de gezinnen.

Wilt u een vakantietas voor uw kind(eren) aanvragen?

Natuurlijk gunt u uw kind (0 t/m 12 jaar) graag een leuke zomervakantie. Leuke dingen doen zoals op vakantie gaan of een dagje uit. Maar soms zit dit er door omstandigheden even niet in.  Geef dan uw kind op voor de Actie Vakantietas en uw kind ontvangt een vakantietas vol leuke dingen voor de zomervakantie.

 

U kunt uw kind opgeven door een email te sturen naar kindertasdalfsen@outlook.com. U kunt ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar: 06 10 53 83 30. 

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 17 mei 2024!

 

De Actie Vakantietas van Kindertas Dalfsen zorgt ervoor dat ook uw kind een fijne start heeft van de zomervakantie. De vakantietas is gevuld met leuk (zomer)speelgoed, ijscobonnen voor het hele gezin en andere verrassingen.

Wilt u een vakantietas geven?

Meld u zich dan aan voor deze actie. Stuur een email naar kindertasdalfsen@outlook.com met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt dan de benodigde informatie thuis. Het is dan de bedoeling dat u zelf een cadeautje koopt (ter waarde van ongeveer € 12,50) voor een kind.

In plaats van zelf een cadeautje te kopen, kunt u ons natuurlijk ook financieel ondersteunen. Dat kan door uw bijdrage over te maken op  NL66ABNA0109944216 t.n.v.: Stichting Noodfonds Dalfsen o.v.v.: Actie Vakantietas 2024. U kunt ook gebruik maken van de bovenstaande knop; vermeld hierbij in de omschrijving Actie Vakantietas 2024.