Voor elk kind een cadeautje!

Kindertas Dalfsen

 

Sinterklaasactie

 

Voor veel gezinnen in de gemeente Dalfsen is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De goedheiligman gaat aan hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat valt niet uit te leggen. Kindertas bezorgt deze kinderen (en het gezin) een onvergetelijke Sinterklaasavond door het geven van een goed gevulde Sinterklaastas met cadeautjes voor elk kind en lekkers voor het hele gezin om een gezellige Sinterklaasavond te vieren. Ieder kind verdient een pakjesavond met cadeaus!

Wilt u een sinterklaascadeau voor uw kind(eren) aanvragen?

Natuurlijk gunt u uw kind (0 t/m 12 jaar) graag een leuk sinterklaasfeest, liefst ook met een cadeautje. Maar soms zit dat er door omstandigheden niet in.

U kunt uw kind opgeven door een email te sturen naar kindertasdalfsen@outlook.com. U kunt ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar: 06 10 53 83 30

 

Aanmelden is momenteel niet mogelijk

 

De Sinterklaasactie van Kindertas Dalfsen zorgt ervoor dat ook uw kind kan uitkijken naar een gezellig feest. Mét een sinterklaascadeau. Dat wordt gekocht door vrijwilligers aan de hand van het verlanglijstje van uw kind. Zo kan ook uw kind het feest meevieren en op school vertellen wat het heeft gekregen.

Wilt u ook een kind een heerlijk Sinterklaasavondje bezorgen?

Meld u zich dan aan voor deze actie. Stuur een email naar  kindertasdalfsen@outlook.com met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt dan de benodigde informatie thuis. Het is dan de bedoeling dat u zelf een cadeautje koopt (ter waarde van ongeveer € 12,50) voor een kind.

In plaats van zelf een cadeautje te kopen, kunt u ons natuurlijk ook financieel ondersteunen. Dat kan door uw bijdrage over te maken op  NL66ABNA0109944216 t.n.v.: Stichting Noodfonds Dalfsen o.v.v.: Sinterklaasactie 2024. U kunt ook gebruik maken van de bovenstaande knop; vermeld hierbij in de omschrijving Sinterklaasactie 2024.